Açelya Yatak Odası Takımı

Açelya Yatak Odası Takımı

Açelya Yemek Odası Takımı ; Bu inegöl mobilya tasarımı,  modern ahşabın sıcaklığı ile harmanlanmış estetik görünüme sahip trend ürünlerimizden birisidir Nikels ayaklara sahip ve Masa açılabilir özelliktedir, Aynalı şık bir konsola sahip yemek odalarında vakit geçirmek ve güzel anılar biriktirirken estetikten ödün vermeyen harika detaylara sahip olabilirsiniz. Ürün İçeriği 1 adet konsol, ayna, masa ve 6 adet sandalyeden oluşmaktadır. Konsolun kasası suntalamdır ve ön yüzeyler CNC işlemeli ve MDF’dir ve lake boyalıdır. Odessa Koltuk Takımı ; Mısırda Üretilmektedir Oymaları ile göz dolduran estetik görünümü ile evlerinizde harika tasarımlara sahip olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İstenilen renklerde Kumaş değişimi yapılabilmektedir , Kırlentleri çıkartıp yıkayabiliyorsunuz konfor ve estetiği bir arada arayanların tericih edebileceği bir takımdır.

Açelya Yatak Odası Takımı Bazası Geniş Hacime sahip olup karyola ayakları nikelstir Gardrop güvenlik sistemli raylara sahiptir Boydan aynalı şifoniyeri ile hazırlanmak artık daha kolay ve zevkli organizeri ve depolama alanı çokluğu ile konfor ve estetik bir arada sunulmaktadır.

Açelya Yatak Odası Açelya Yemek Odası ve Odessa Koltuk Takımı dışında ; Alara Yemek Odası Takımı ,Yıldız Yatak Odası TakımıAbant Chester Koltuk Takımı ve Onlarca Modelimize göz atabilir Bizlere Ulaşabilir Detaylı Bilgi için Müşteri Temsilcelerimiz İle Görüşebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER
ÖzellikAçıklama
Takım İçeriği 1 Adet Sürgülü Gardırop, 1 Adet Bazalı Karyola Ve Başlık, 1 Adet Şifonyer Ve 2 Adet Komidinden Oluşmaktadır. Karyola Üzierindeki Cibinlik Aparatları Fiyata Dahildir. Cibinlik Perdesi Müşterimize Aittir.  Ayak Ucundaki Bench Fiyata Dahil Değildir. Ayrıca Satın Alındığında Fiyatı 900 00 TL dir. 
GardıropKomple MDF Den Oluşmaktadır. Çekmacelerinde Frenli Ray Sistemi Kullanılmıştır. Kapaklar Sürgülü Kapaktır Ve Amortüsörlü Fren Sistemi Kullanılmıştır. 
KaryolaKendinden Bazalı Karyola Yapılmıştır. Yerden Yüksektir. MDF den Yapılmış Olup Ayaklar Gürgen Ağacıdır. Karyola Başlık Kumaşında Renk Değişimi Yapılabilir. Cibinlik Perdesinde Renk Değişimi Yapılmamaktadır. 
Şifonyer Komple MDF dir. Ayaklar Gürgen Ağacından Yapılmıştır. Boy Aynası Kapaklı Olup Aksesuar Bölümü Vardır. Çekmecelerde Frenli Sistem Kullanılmıştır. 
Komidin Komple MDf dir. Ayaklar Gürgen Ağacından Yapılmıştır. 
Bench Ayaklar Gürgen Ağacından, Üzerindeki Kumaş Nubuk Kumaştır. Renk Değişimi Yapılabilir. 
Bakım Mobilyalarınızı Nemli Bir Bez İle Silerek Temizliğini Yapabilirsiniz. Direk Güneş Işığından Koruyunuz. Sıcak Yüzeylerin Ve Suyun Uzun Süre Temasından Kaçınınız. Kesinlikle Çamaşır Suyu Kullanmayınız. 
Demonte ParçalarTüm Parçalar Demonte Olarak Gönderilmektedir. 
MODÜL ÖLÇÜLERİ
ModülGenişlikYükseklikDerinlik
Gardırop 260 cm  226 cm 70 cm 
Karyola175 cm125 cm217 cm 
Şifonyer141 cm 167 cm 53 cm 
Komidin 68 cm 54 cm 45 cm 
Bench cm cm cm 
TESLİMAT DETAYLARI
Teslimat Yapılan İllerTÜM TÜRKİYE 
Teslimat Süresi15-20 iş günü
Teslimat TutarıTüm Türkiye ÜCRETSİZDİR.
MontajKurulum Ücretsiz Olarak İNEGÖL MOBİLYA VADİ Tarafından Yapılmaktadır.
Teslimat Türü Randevulu Teslimat Yapılmaktadır.
İSTEĞE BAĞLI ÖZELLİKLER

* Ürünü Dilerseniz Parçalı Olarak Satın Alabilirsiniz. 

* Üründe Cila Renk Değişimi Yapılmamaktadır.

GENEL BİLGİLER

* Tüm Ürünlerimiz İnegöl Mobilyasıdır. 

* Tüm Ürünlerimiz 2 Yıl Firma Garantisi Altındadır. 

* Türkiye’nin Heryerine Ücretsiz Nakliye Ve Kurulum Yapılmaktadır. 

* Yurtdışı Teslimatlarımızda Nakliye Ücreti Müşterimize Aittir. Anlaşmalı Olduğumuz Nakliye Firması İle Evinizin Kapı Önüne Kadar Teslimat Yapılmaktadır.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

* Sözleşme Yapıldıktan Sonra Resmi Banka Hesabımıza %40 Kaporo Nakit Havale Veya Kredi Kartı Taksit İle Ödeme Yapabilirsiniz. 

* Ürün Tesliminde Kalan %60 lık Kısmı Resmi Banka Hesabımıza Nakit Havale Veya Kredi Kartına Taksit Yaparak Ödemeyi Tamamlayabilirsiniz. 

* Daha Detaylı Bilgi İçin 0224 711 6964 ve 0544 238 6964 Nolu Telefon Numaralarından Müşteri Temsilcilerimiz İle Görüşebilirsiniz.

* Senetli Satışımız Bulunmamaktadır.

Call Now ButtonHemen Ara